• head_banner_01

Bifenthrin Vanlige spørsmål

1. Hva dreper bifentrin?

A: Bifenthrin er et bredspektret insektmiddel som dreper et bredt spekter av skadedyr, inkludert maur, kakerlakker, edderkopper, lopper, bladlus, termitter og mer. Formuleringer av bifentrin på 0,1 % til 0,2 % anbefales for skadedyrbekjempelse i hjemmet eller i hagen.

 

Bifentrin

Bifentrin

2. Hvilke insekter dreper bifentrin?

A: Bifenthrin dreper, men ikke begrenset til, maur, kakerlakker, edderkopper, lopper, bladlus, termitter, gresshoppemøll, larver, veggedyr, biller, møll, midd, fluer, veps og mer. Det anbefales å bruke 0,05 % til 0,2 % av bifentrinformuleringen, den spesifikke dosen bør justeres i henhold til målskadedyrene og bruksmiljøet.

 

3. Dreper bifentrin grubs?

A. Ja, bifentrin er effektivt mot larver. For plener eller hager anbefales det å bruke 5-10 ml 0,1 % bifentrin per kvadratmeter.

 

4. Dreper bifentrin termitter?

A: Ja, bifentrin er effektivt for å drepe termitter. Det anbefales å bruke 0,2 % bifentrin for termittkontroll med en hastighet på 10-20 ml per kvadratmeter.

 

5. Dreper bifentrin lopper?

A: Ja, bifentrin kan effektivt drepe lopper. Formuleringer som inneholder 0,05 % til 0,1 % bifentrin anbefales for innendørs- eller kjæledyrbehandlinger.

 

6. Dreper bifentrin veggedyr?

A. Ja, bifentrin er effektivt mot veggedyr. Behandling av madrasser, møbler og tepper med produkter som inneholder 0,05 % til 0,1 % bifentrin er mest effektivt.

 

7. Dreper bifentrin bier?

A: Ja, bifentrin kan drepe bier, men vær forsiktig for å unngå økologisk påvirkning. Det anbefales at formuleringer som inneholder 0,05 % bifentrin kun brukes når det er nødvendig og unngå sprøyting i perioder med høy aktivitet hos biene.

 

8. Dreper bifentrin kakerlakker?

A. Ja, bifentrin er effektivt mot kakerlakker. Det anbefales å bruke et produkt som inneholder 0,1 % til 0,2 % bifentrin med en hastighet på 5-10 ml per kvadratmeter.

 

9. Dreper bifentrin edderkopper?

A: Ja, bifentrin er effektivt mot edderkopper. Det anbefales å bruke en formulering som inneholder 0,05 % til 0,1 % bifentrin med en hastighet på 5-10 ml per kvadratmeter.

 

10. Dreper bifentrin veps?

A: Ja, bifentrin er effektivt mot veps. Bruk et produkt som inneholder 0,05 % til 0,1 % bifentrin og spray rett rundt vepsebol.

 

11. Dreper bifentrin flått?

A. Ja, bifentrin er effektivt mot flått. En formulering som inneholder 0,1 % bifentrin anbefales for kjæledyr- og hagebehandlinger.

 

12. Dreper bifentrin gule jakker?

A. Ja, bifentrin er effektivt mot gule jakker. Det anbefales at produkter som inneholder 0,05 % til 0,1 % bifentrin sprayes direkte i nærheten av gule jakkereir.

 

Andre anbefalinger

Doseringsanbefaling: Behandle med anbefalt nivå av bifentrin i henhold til målskadedyret og miljøforholdene. Vennligst følg produktinstruksjonene nøye for å sikre effektivitet og sikkerhet.
Produktanbefalinger: Vi tilbyr et bredt spekter av bifentrinprodukter i forskjellige konsentrasjoner og formuleringer, inkludert 0,05 %, 0,1 %, 0,2 %, etc., for ulike behov hjemme, i hagen og på gården.
Bruksfrekvens: Vanligvis er kvartalsvise sprayer effektive for å kontrollere skadedyr. Ved alvorlige angrep kan sprøytingsfrekvensen økes, men man bør passe på at man ikke overskrider en gang i måneden.

 

Våre tjenester

Som en profesjonell leverandør av bifenthrin insektmiddel, kan vi tilby skreddersydde løsninger i henhold til dine spesifikke behov. Vi tilbyr følgende tjenester:

Produkttilbud: Ta kontakt med oss ​​for detaljert produkttilbudsinformasjon.
Prøver: Vi kan gi gratis prøver for testing og evaluering.
Teknisk støtte: Vi har et profesjonelt teknisk team, kan gi deg omfattende teknisk støtte og bruk av veiledning.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon og tjenester!
pomais


Innleggstid: 31. juli 2024